Фракція Партії регіонів ще не розглядала й не висувала кандидатури на посаду Уповноваженого Верховної Ради з прав людини, — заявив на брифінгу лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, коментуючи повідомлення у ЗМІ про те, що на цю посаду нібито може претендувати екс-Генпрокурор України, а нині народний депутат від Партії регіонів Геннадій Васильєв. О. Єфремов також зазначив, що чинний Омбудсмен Ніна Карпачова також має право знову висуватися на цю посаду.
Коментуючи проект Кримінально-процесуального кодексу, парламентарій зазначив, що цей документ пройшов експертизу Венеціанської комісії й у ньому є дуже багато гарних норм. «Я не пам’ятаю жодного такого великого системного документа в парламенті, який би проходив без відповідних доповнень і змін, — сказав О. Єфремов. 
Прийняття закону про ринок землі не треба пов’язувати з виборами, — переконаний лідер фракції Партії регіонів. «Земля — це основний ресурс держави, і дуже важливо прийняти закон, який би сприяв, щоб земля стала тим джерелом, на якому держава розвивалася б», — вважає О. Єфремов. На думку депутата, не варто прискорювати прийняття цього документа й педалювати вирішення питання. Необхідно доопрацювати документ до такого стану, щоб він мінімізував усі ризики з його впровадження.