61-річний житель Снігурівки був працелюбною людиною і гарним сім’янином. Утримував родину завдяки тому, що мав власну машину та працював у райцентрі таксистом.

З роботи, як правило, повертався не пізніше десятої вечора, тож стривожена проти ночі його відсутністю дружина не зімкнула очей  аж до ранку. А вдосвіта зателефонувала знайомому колезі-таксисту, щоб бодай щось дізнатися про долю зниклого чоловіка. Через деякий час товариш передзвонив та повідомив, що щойно побачив їхній автомобіль у центрі міста: він стоїть там із увімкненою сигналізацією. Далі за пошуки таксиста взялися правоохоронці.

Як інформує УМВС України в Миколаївській області, нині затримано двох молодих чоловіків (віком 20 і 19 років), які підозрюються у скоєнні жорстокого вбивства водія.

Так, під час слідства обидва зізналися у скоєному злочині. Один із підозрюваних не мав власного житла, а мешкав із дружиною та малою дитиною у гуртожитку. Втілити мрію про оселю він вирішив за кошти від крадіжки автомобіля земляка. Своїми намірами поділився із сусідом по гуртожитку, але той не лише не відговорив його від такої жахливої ідеї, а ще й зголосився допомогти.

Молодики викликали таксиста по телефону начебто для поїздки до сусіднього селища. Проїжджаючи неподалік покинутої криниці, один із них зімітував, що йому зле. Тільки-но сердешний водій зупинився, душогуби накинулися на нього, почавши душити та жорстоко бити. Далі замордоване тіло витягли з машини та кинули в колодязь.

На вкраденому автомобілі злочинці дісталися до одного з міст сусідньої області, де й сподівалися його продати. Але їм не вдалося збути машину, тому того ж дня вони повернулися додому та кинули її буквально в центрі міста. Проти підозрюваних слідчими Снігурівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа. Стаття, яка інкримінується за ознаками цього тяжкого злочину, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна. Нині ведеться слідство.

Миколаївська область.