Контролер «Луганськводи» у місті Первомайську Галина Шевцова вважає, що її професію варто внести до розряду небезпечних. Такої думки вона дійшла після того, як зазнала нападу з боку абонента.
Той день для співробітниці водоканалу починався нічим не примітним, цілком звичайним обходом квартир мешканців і зняттям показань їхніх водомірів. «Доброго дня! — зверталася Галина Шевцова до тих, хто відчиняв їй двері. — Компанія «Луганськвода». Скажіть, будь ласка, показання вашого водоміра». Зазвичай люди запрошували її увійти й диктували показання лічильників. Але в одній з квартир багатоповерхового будинку на вулиці Леніна господарка квартири зустріла її досить непривітно й свого роздратування не приховувала: «Вам треба — самі й дивіться!» Галина Шевцова зняла показання лічильника води й стала заносити їх до журналу. До передпокою їй довелося вертатися потемки, оскільки господарка скрізь виключила світло. «Скажіть, а де у вас тут замок?» — запитала контролерка, намагаючись намацати цей механізм на вхідних дверях. Але замість відповіді на голову жінки обрушився сильний удар дерев’яною палицею довжиною близько метра. Потім ще один, ще й ще... Б’ючи контролера, господарка кричала: «Ви обікрали мою дочку!» Закриваючись від ударів, Галині вдалося намацати замок і, відчинивши двері, вирватися назовні...
За багато років сумлінної роботи в «Луганськводі» Галина Шевцова вперше зазнала такого нападу з боку абонента. Чому жінка виявилася настільки агресивною? Як потім з’ясувалося, свого часу господарка квартири пропустила момент перевірки водоміра, яку треба робити раз на три роки, і водоканал став нараховувати споживання води за нормою. Незабаром її донька  виправила цю помилку, перевірила водомір, оплатила заборгованість. На цьому, здавалося б, проблему було розв’язано. Але господарка квартири думала інакше. З появою контролера жінка вирішила відновити справедливість у свій спосіб. У результаті Галина Шевцова одержала забиття м’яких тканин голови, ліктьового суглоба правої руки й обох передпліч. Сьогодні вона не може працювати через головні болі й проблеми з артеріальним тиском.
Луганськ.