На міжнародному автопереході «Ягодин», що на кордоні з Польщею, вогонь значно пошкодив вантажний автомобіль «МАН» з київськими номерами. Попри намагання рятувальників загасити вогонь, пожежа повністю знищила кабіну. Від неї залишилося лише кермо. 52-річного водія Миколу Р. з опіками обличчя, рук та ніг доправлено до реанімаційного відділення Любомльської центральної районної лікарні. За попередніми даними, пожежу спричинив невеличкий газовий балончик, яким водій зігрівався під час лютого холоду. Постраждав і автомобіль, що стояв поруч у черзі на пункті пропуску.
Іномарка проти поїзда
На залізничному переїзді перегону Володимир-Волинський—Іваничі, що не охороняється, автомобіль «Ауді» врізався у колеса маневрового тепловоза. На щастя, 41-річний водій Ігор П. та його пасажир у цій автопригоді не постраждали. Іномарку ж з місця аварії доправили на станцію технічного обслуговування.
Що спонукало так ризикувати водія своїм життям і життям пасажира, поки що достеменно невідомо. Адже пригода сталася в пообідню пору, а на переїзді була ввімкнута звукова сигналізація. Порушник не міг не помітити вантажного поїзда, що наближався. Вочевидь, водія підвела елементарна недисциплінованість.