Народний депутат від Комуністичної партії Володимир Даниленко провів зустрічі з мешканцями Шостки та Лебедина Сумської області, повідомляє офіційний сайт КПУ. На прийомі гостро порушувалися питання про мародерство на селі, про невиплату компенсацій дітям війни, низькі ціни на скупку молока від жителів району, про відсутність освітлення доріг у населених пунктах і пільг на ліки для інвалідів.

Також на прийом до парламентарія приїхали директор і педагогічний склад навчального закладу с. Бишкінь із проханням надати матеріальну допомогу на придбання вхідних дверей у школу. Питання вирішили.

Після закінчення зустрічі всі, хто був на прийомі, подякували Володимиру Андрійовичу за те, що він не забуває про людей, а головне — допомагає розв’язувати їхні проблеми постійно.

За роки роботи В. Даниленко надав допомогу з багатьох питань жителям Сумської області. Зокрема, тільки по Лебединському району за рахунок бюджету й за особисті гроші парламентарія відремонтували музеї, дитячі садки й класи в школах, а також придбали музичну та побутову техніку й високоякісне медичне обладнання.