Футбол. Учора київське «Динамо» вирушило до Іспанії на другий зимовий збір. Як повідомляє офіційний сайт клубу, на цьому етапі підготовки до сезону наставник Юрій Сьомін розраховує на двадцять дев’ять футболістів.
Воротарі — Шовковський, Коваль, Бойко, Кичак; оборонці — Михалик, Алмейда, Хачериді, Сілва, Юссуф, Бетао, Попов, Лухтанов; півоборонці — Вукоєвич, Алієв, Гармаш, Аруна, Бертольо, Гусєв, Дуду, Корреа, Нінкович, Рибалка, Калитвинцев; нападники — Шевченко, Мілевський, Ідейе, Ярмоленко, Мехмеді, Ескобар.
В Іспанії «Динамо» проведе три контрольні матчі в рамках турніру Marbella Cuр. Першим суперником команди стануть російські «Крилья Совєтов». Матч зіграють 3 лютого.
Два наступні спаринги відбудуться 6 і 9 лютого, суперники в них визначаться за підсумками проведених матчів перших ігрових днів. А в день повернення до Києва, 12 лютого, «Динамо» проведе поєдинок з московським «Спартаком».
Поширилася інформація, що динамівці мають намір переглянути оборонця з нігерійського клубу «Гетевей» Ганію Огунгбе. 19-річний футболіст днями має прибути в розташування столичного клубу і провести у складі «Динамо» кілька контрольних зустрічей. Огунгбе у складі збірної Нігерії став одним з відкриттів фінального турніру чемпіонату світу (U-20), який відбувся 2011 року в Колумбії.