Прекрасний подарунок від уряду АР Крим одержали днями школярі Алушти. На території НВК «Школа — фізико-математичний ліцей» став до ладу спортивний багатофункціональний майданчик зі штучним покриттям. Відкриття комплексу вилилося у справжнє міське спортивне свято.

Цей майданчик побудували за рахунок субвенції Державного бюджету України на соціально-економічний розвиток АРК у рамках реалізації «Республіканської програми підтримки сім’ї, дітей і молоді, розвитку фізичної культури та спорту, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків на 2011—2014 роки» за підтримки Ради міністрів АРК і Міністерства освіти й науки, молоді та спорту АРК.
На врочистій церемонії відкриття були присутні школярі, вчителі, мешканці навколишніх будинків і практично все міське керівництво: алуштинський міський голова Станіслав Колот, керуючий справами виконкому міськради Віктор Фрадкін, заступники міського голови Галина Огнєва та Вікторія Плотнікова, керівники підприємств міста. Прибули на свято й гості: начальник управління з фізкультури й спорту Міністерства освіти й науки, молоді та спорту АРК Віталій Романов і директор Кримського республіканського центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх» Володимир Антилогов.
— Ще два з половиною місяці тому складно було навіть уявити, що на цій ділянці шкільної території, непривабливій й малопристосованій для занять спортом, виникне такий прекрасний спортивний майданчик, — сказав Станіслав Колот. — Він багатофункціональний, що дозволяє на високому рівні проводити шкільні, міські й навіть республіканські змагання. Хочеться висловити величезну подяку уряду автономії за те, що він виділив п’ять мільйонів гривень на будівництво п’ятнадцяти таких майданчиків.
Роман ЧЕРЬОМУХІН, Олена ОДИНЦОВА.
АР Крим.
Фото Данила МАКАРОВА.