Національний олімпійський комітет України нагородив цінними призами та пам’ятними дипломами переможців всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів «Україна олімпійська» та лауреатів конкурсу на кращу спортивну фотографію (за підсумками 2011 року). На переможців чекали не лише призи від НОК України, а й подарунки від всесвітніх партнерів олімпійського руху — компаній «Procter&Gamble» та «МакДональдз Україна».

Уже водинадцяте поспіль з ініціативи Комісії НОК України «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху» Олімпійський комітет України проводить даний конкурс. З кожним роком він набуває все більшого масштабу, до його проведення залучаються представники засобів масової інформації з усіх регіонів країни.
«Ми дуже раді, що маємо в особі журналістів надійних партнерів і однодумців, членів олімпійської родини. Ви є тією рушійною силою, яка здатна сприяти вирішенню пріоритетного загальнодержавного питання — популяризації здорового способу життя і вихованню здорової молоді», — наголосив під час нагородження президент НОК України, олімпійський чемпіон Сергій Бубка.
Протягом 2011-го ЗМІ надсилали свої роботи на розгляд Комісії НОК України «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху», яка наприкінці року і визначила найдостойніших у 12 номінаціях.
«Щиро вітаю всіх лауреатів і сподіваюся, що й надалі наші спільні дії будуть спрямовані на формування та зміцнення філософії, що спортивним бути модно, бо це наше здоров’я, наше майбутнє, наші олімпійські перемоги!», — зазначив Сергій Бубка.
У номінації «За відданість олімпійському руху» переможцем став спортивний оглядач «Голосу України» Віктор Браницький.