Футболісти одного з фаворитів Євро-2012 — збірної Німеччини — на прес-конференції до журналістів приїжджатимуть на велосипедах. Як повідомляє польське інформагентство ПАП, у розташуванні команди їх буде 30.
Німецька збірна, нагадаємо, місцем перебування на час Євро обрала гданський готель Dwor Olіwskі. У ньому 70 номерів, які повністю заселить офіційна делегація Німецького футбольного союзу.
Передбачається, що кожен із 65 футболістів та функціонерів, які увійдуть до складу делегації, мешкатиме в окремому номері, а п’ять, які залишаться, переобладнують на масажні кабінети. Команда Йоагіма Льова, як пишуть у Польщі, заїде в готель 1 червня.
Німці везуть з собою кухаря, але, за словами одного з власників Dwor Olіwskі Януша Барана, страви для футболістів готуватимуться на кухні готелю з місцевих продуктів.
Недалеко від Dwor Olіwskі відкриють центр для німецьких журналістів. У ньому відбуватимуться прес-конференції за участю гравців команди Льова, на які футболісти приїжджатимуть на велосипедах, повідомляє Інформаційний центр Україна-2012. На матчі в Україну збірна вилітатиме за день до ігор, а повертатиметься до Гданська відразу після їх завершення.