Футбол. 1/8 фіналу Кубка України. Матч у відповідь. 30 жовтня.
«Зоря» (Луганськ) — «Олександрія». 1:1. Голи: Сегбефія, 15 — Імереков, 45. На 19-й хвилині Любенович не реалізував пенальті. Перший матч — 1:0.
«Зоря»: Шевченко, Каменюка, Вернидуб, Білий, Ігнатьєвич, Малишев, Сегбефія (Чайковський, 63), Любенович (Малиновський, 46), Караваєв (Ліпартія, 82), Хомченовський, Будківський.
«Олександрія»: Новак, Сухоцький, Ломко, Пономар, Чорній (Леонов, 64), Запорожан, Грицук, Шендрік, Старенький (Кіча, 78), Імереков, Банада.
Рефері — Білокур (Донецька область).
Запоріжжя. «Славутич-Арена». 500 глядачів. 7 градусів.
«Олександрія» — незаперечний лідер першої ліги, котра випереджає переслідувача на 9 очок, гідно зіграла з шостою командою вищого класу. Особливо в повторному матчі, котрий завершував цей етап кубкових перегонів.
Хоча наставник гостей Володимир Шаран дав досить критичну оцінку діям підопічних:
— Початок зустрічі, на жаль, ми повністю провалили. Було видно, що хлопці хвилювалися. Хоча ми налаштовували їх, щоб зіграли спокійно. Але протягом перших 20 хвилин не могли зібратися. Після того як Андрій Новак відбив пенальті, з’явилася впевненість. Ми почали більш-менш контролювати м’яч. Забили гол у відповідь — з’явилася впевненість. Зазначу, що наші футболісти хоч і переживали, але витримали боротьбу насамперед у фізичному плані. Зіграти проти такого суперника, як «Зоря», внічию — для нас це гідний результат.
— Чого, на ваш погляд, забракло для позитивного підсумку?
— Відповідь проста: впевненості у своїх силах і майстерності...
А от тренер «Зорі» Юрій Вернидуб вважає: найголовніше, що обійшлося без травм, і його команда виконала завдання-мінімум — пройшла далі в кубковому турнірі...