Шановний Анатолію Сергійовичу!
 
У день Вашого ювілею прийміть щирі вітання та побажання наснаги і успіху у всіх добрих справах та починаннях.
Виходець із робітничої родини, Ви за ці швидкоплинні 60 років стали одним із найвпливовіших організаторів охорони конституційного ладу в нашій державі, за що здобули авторитет та повагу серед вітчизняних та закордонних колег як справжній патріот України.
Ще на початку службової кар’єри слідчим прокуратури одного з районів Донецька Ви відстоювали незвичну в ті часи доктрину, за якою головним призначенням та обов’язком правоохоронних органів є захист прав та інтересів пересічної людини, поновлення справедливості щодо потерпілих від злочинів чи свавілля влади. Цю принципову життєву позицію Ви послідовно і наполегливо відстоювали й у подальшому, обіймаючи різні, в тому числі й відповідальні керівні, посади в органах державної влади нашої країни.
Проте найяскравіше Ваші ділові та професійні якості розкрилися під час роботи в Конституційному Суді України. Ваші ініціативність, наполегливість, працелюбність стали основою заслуженого авторитету серед колег. Особливу рису Вашого характеру становить вимогливість до себе та підлеглих, що дивним чином поєднується з турботою про добробут усіх працівників Суду, небайдужість до їхніх проблем та інтересів.
Зокрема, вжито дієвих заходів щодо вдосконалення структури апарату установи, оснащення її сучасними технічними засобами і організаційною технікою. Приділена істотна увага науковій, редакційно-видавничій діяльності, об’єктивному висвітленню роботи Конституційного Суду України в засобах масової інформації.
Значно активізувалась міжнародна діяльність Суду, що сприяло підвищенню його авторитету у світовому співтоваристві органів конституційної юрисдикції. Не випадково у 2011 році для обміну досвідом на науково-практичну конференцію до Києва приїхали представники конституційних судів майже 20 країн світу.
Вам вдалося згуртувати колектив і професійно підпорядкувати його досягненню спільної мети — захисту конституційних прав і свобод людини і громадянина в нашій державі.
Переконані, що, перетнувши 60-річний життєвий рубіж, Ви не зупинитеся на досягнутому, а свій високий професіоналізм та ґрунтовний досвід використовуватимете на благо нашої Батьківщини.
Добра й щастя Вам та нових звершень в ім’я України.
Судді Конституційного Суду України.