Мербелья (Іспанія). Міжнародний турнір Football Іmpact Cup. Фінал.
«Динамо» (Україна, Київ) — «Краковія» (Польща). 7:2. Голи: Алієв, 8, Мехемеді, 9, Ярмоленко, 21, 41, Дуду, 51, 54, Ідейє, 85 — Вишняков, 11, Нтібазонкіза, 66.
«Динамо»: Коваль (Бойко, 46), Бетао, Хачериді (Рибалка, 60), Алмейда (Лухтанов, 46), Сілва (Гусєв, 55), Гармаш (Аруна, 46), Дуду (Ескобар, 64), Ярмоленко (Корреа, 46), Мехмеді (Нінкович, 46), Алієв (Шевченко, 46), Мілевський (Ідейє, 46). 
Лідер чемпіонату української Прем’єр-ліги, як і годиться, здобув надпереконливу перемогу над одним із аутсайдерів турніру польської Екстракласи.
— Попрацювали добре, до того ж нам неабияк поталанило з погодою, — сказав після завершення збору Андрій Шевченко. — В Іспанії вона краща, ніж у Києві. Було десять сонячних днів, тренувальний збір пройшов за графіком. Зрозуміло, що від «Динамо» уболівальники чекають першого місця в чемпіонаті України. Нам потрібно добре підготуватися. А ще цей рік, напевно, буде для українського футболу найважливішим у його історії. Ми проводитимемо чемпіонат Європи. Тому гравцям збірної України за допомогою матчів у своїх чемпіонатах потрібно підійти до Євро в належному стані.
Після переможного фіналу динамівці повернулися до Києва. Щоправда, не всі. Залишився доліковуватися Огнєн Вукоєвич. Вирішили дозволити бразильцям (окрім Корреа і Дуду) не летіти в Україну, де холоднеча. Але це розлучення триватиме недовго. Юрій Сьомін дав підопічним три дні відпочинку. А в перший день лютого «Динамо» знову вирушить до Іспанії, де готуватиметься до 12 лютого.
У рамках збору динамівці візьмуть участь у турнірі Marbella CUP. Кияни стартуватимуть у ньому 3 лютого матчем проти російського клубу «Крилья Совєтов». У змаганнях участь візьмуть також клуби: «Гуанчжоу» (Китай), «Зестафоні» (Грузія), «Рубін» і ЦСКА (обидва — Росія), «Тимішоара» (Румунія), «Лех» (Польща).
На знімку: перший приз 2012 року в руках у Андрія Шевченка.
 
Фото Андрія ЛУКАЦЬКОГО (ФК «Динамо», з Марбельї).