Насолодившись коротким перебуванням у Донецьку, футболісти «Шахтаря» минулої суботи вирушили на свій другий тренувальний збір (27 січня — 8 лютого), до Іспанії.

На Піренеях працюватимуть: воротарі — П’ятов, Тетенко, Вірт, Рибка, Шуст; оборонці — Чижов, Кучер, Шевчук, Ракицький, Кривцов, Рац; півоборонці — Гай, Срна, Гюбшман, Фернандіньо, Тейшейра, Коста, Кобін, Степаненко, Мхітарян, Патрік, Таргамадзе, Ілсіньо; нападники — Адріано, Агахова, Едуардо, Дентіньо, Селезньов.

Усіх цікавило питання: чи залучиться до підготовки команди Мірча Луческу, котрий, як відомо, постраждав у ДТП і був оперований? Поки ні, він перебуває у Бухаресті. Йому треба долікуватись і остаточно одужати. Тому повернення пана Луческу на тренерський місток «Шахтаря» очікується не сьогодні.

Уже за традицією, чемпіон України візьме участь у турнірі «Кубок Сонця». Донеччани змагатимуться в групі Ла-Манга. 30 січня. «Шахтар» — «Олесунн» (Норвегія). 2 лютого. «Тромсе» (Норвегія). 5 лютого. «Копенгаген» (Данія) — «Шахтар».

На знімку: трудові будні «гірників».
Фото ФК «Шахтар».
***
Донецький «Шахтар» отримав з УЄФА рішення у «справі Рибки», повідомляє прес-служба клубу. Згідно з офіційними документами, воротаря нашої команди дискваліфіковано на два роки. З точки зору ФК «Шахтар», це надзвичайно суворий вирок, котрий не зовсім відповідає масштабам вчинку футболіста. У зв’язку з цим «Шахтар» подаватиме апеляцію до відповідних структур УЄФА.