Народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко здійснив робочі поїздки до Запоріжжя і Луганська. Він проводив зустрічі й семінари для студентів і молодих депутатів, спілкувався з однодумцями й журналістами.
Крім того, у центральній обласній бібліотеці Запоріжжя імені Горького парламентарій провів презентацію книжки Віктора Поліщука «Гірка правда: злочинність ОУН—УПА (сповідь українця)» і передав 600 примірників у фонди бібліотек області.
Відповідаючи на запитання луганчан — чому життя не змінюється на краще — політик підкреслив: «У світі ніхто й ніколи не починав системних реформ напередодні парламентських виборів. Ми взяли на себе таку відповідальність, усвідомлюючи при цьому весь ризик — ефект не буде швидким, а отже, неминуче падіння рейтингів, зростання недовіри до нас і так далі... Думаючи про майбутнє, про розвиток держави, а не про власні рейтинги, ми ініціювали проведення реформ і здійснюємо їх. Заради того, щоб у нашого суспільства й в України було завтра — благополучне й успішне».
Вл. інф.