У селищі міського типу Леніне відкрили сучасний навчально-виховний комплекс «Школа-гімназія» №2 (на знімку). Після того, як почесні гості перерізали символічну стрічку, їм показали кабінети хімії, інформатики, музики, спортивний зал, їдальню та бібліотеку. А в актовому залі перших осіб автономії чекав сюрприз: учні гімназії підготували святковий концерт.
Голова Верховної Ради АРК Володимир Константинов пообіцяв взяти на себе зобов’язання з подальшого розвитку школи. А Голова Ради міністрів Анатолій Могильов зазначив: «Переконаний у тому, що ця школа стане не тільки освітнім, а й культурним центром усього району». У свою чергу, міністр освіти і науки, молоді і спорту АРК Віталіна Дзоз підкреслила, що відкриття нової школи в Ленінському районі дасть змогу позбутися другої зміни й усуне черговість у дитячий садок.
Так, окрім 300 школярів і 28 педагогів Ленінської школи-гімназії №2, сюди перейдуть ще 76 учнів зі школи-ліцею №1. А наступного навчального року планується організувати підвезення не менш як 50 учнів 10—11 класів із Лугівської, Іллічівської, Красногіорської загальноосвітніх шкіл.
Фото надано Головним управлінням інформаційної політики Ради міністрів АРК.