...південне місто України може стати хокейним. Про це повідомив віце-президент Федерації хокею Севастополя Олександр Галкін, посилаючись на рішення Нацагентства з питань підготовки й проведення в Україні Євро-2012.

Виконання національної програми «Хокей України» передбачає, що нинішнього року в Києві, Луганську, Севастополі, Кривому Розі, Білій Церкві й донецькій Дружківці побудують криті арени зі штучним льодом. На це з Держбюджету витратять двісті мільйонів гривень. За кошторисом будівництво Льодового палацу в Севастополі коштуватиме сорок мільйонів.
Олександр Галкін підсумок трирічних переговорів з Нацагентством розцінює як перемогу. Насамперед, для Севастополя — місто першим уже нинішнього року навесні в Заміській балці почне будувати Льодовий палац, який, згідно з планом, до кінця року почне роботу.
Оптимізм головного «хокеїста» Севастополя, схоже, має підстави: компанія-підрядник уже готує техдокументацію на земельну ділянку. Не буде затримки й з розробкою проекту — він типовий, тому додаткових коштів і часу не вимагатиме. За непідтвердженою поки що інформацією, проект будівництва льодової арени в Севастополі вже затвердив віце-прем’єр Борис Колесніков.
 
Севастополь.