В Ужгороді відбулося засідання Громадської ради при Закарпатській обласній держадміністрації (на знімку), під час якої підбито підсумки її діяльності в 2011 році. 

Про виконану роботу розповіли голови комісій із розвитку підприємництва та будівництва, питань освіти, культури, збереження і примноження духовних цінностей, захисту довкілля, медицини, екологічної безпеки, захисту прав працюючих... Приміром, голова комісії з розвитку міжрегіональних, міжнародних зв’язків та євроінтеграції, директор регіонального філіалу Національного інституту стратегічних досліджень при Президентові України Світлана Митряєва наголосила: «Незважаючи на те, що це перший рік роботи, нашій комісії вдалося провести змістовну роботу. Зокрема, хочеться виділити експертну оцінку угоди про малий прикордонний рух між Україною та Словаччиною, яка почала діяти вже наприкінці минулого року. В році новому плануємо співпрацювати з обласною адміністрацією у питаннях виборів до парламенту та Євро-2012».
Заступник голови обласної держадміністрації Володимир Гоблик сказав, що в громадянському суспільстві повинна бути рівновага: влада і громадськість мають працювати як партнери. Влада регіону завжди дослухається до представників громадськості, адже вони озвучують думки закарпатців щодо тих чи інших актуальних питань життя суспільства. У наміченому плані роботи на 2012 рік визначено найбільш вагомі питання, до розв’язання яких повинна докласти руки громадська рада, до складу котрої входить понад 60 громадських організацій і яку очолює відомий у краї бізнесмен Федір Харута.
 
Ужгород.
Фото прес-центру ОДА.