В Авдіївці, що в Донецькій області, в середу поховали 36-річну Тетяну Ц. та двох її доньок — чотирьох та тринадцяти років. Трагедія приголомшила все місто: жінка, яка працювала технічкою у школі, вбила своїх дітей і наклала руки на себе. За даними міліції, господиню виявили у власній квартирі повішеною в отворі дверей, її дітей — із колото-різаними пораненнями грудної клітини та слідами задушення. На місці події було виявлено передсмертну записку, з якої випливало, що мати боялася голоду для своїх дітей.
У відділі зв’язків із громадськістю ГУМВС України в Донецькій області розповіли, що майже десять років тому жінка важко пережила смерть першого чоловіка: у вдови стався нервовий зрив. Відтоді вона постійно перебувала в депресії, часто стверджувала, що ані вона, ані її діти нікому не потрібні. Хворобливий стан посилився після того, як на заробітки за кордон поїхав другий чоловік. Ще один представник сильної статі, з яким зійшлася загибла, не виправдав надій. До психіатра Тетяна звернулася наприкінці минулого року. Тоді ж жінці встановили діагноз — змішаний тривожно-депресивних розлад і призначили лікування.
Наталя Дудник, директор школи № 2, де працювала Тетяна,  каже, що її підлегла не скаржилася на життя та на матеріальні проблеми. На роботі колишню працівницю характеризують як добру, відповідальну та чуйну людину. Зарплата технічки становила близько тисячі гривень, ставити на ноги доньок допомагали родичі. Тепер матір та дітей поховали поруч. На цвинтар прийшли однокласники старшої дівчинки, їхні батьки, вчителі та інші співробітники школи. 
За фактом смерті порушено кримінальну справу, ведеться слідство.