Доволі рідкісний за нинішніх часів подарунок піднесли Херсону й самим собі дві молоді городянки Ганна Клименко та Наталя Тофтул. З різницею буквально в кілька годин Ганна й Наталя народили трійнят — відповідно двох хлопчиків і дівчинку, та трьох хлопчиків. Усі малята побачили світ у пологовому відділенні міської клінічної лікарні імені Лучанського, однак трохи пізніше двох із них (з вагою, нижчою за норму) довелося відправити в спеціалізоване відділення дитячої клінічної лікарні для виходжування. Втім, лікарі не сумніваються, що вже незабаром малюки зміцніють, і щасливі батьки зможуть їх забрати додому.
Для медиків ця подія також є неординарною: за їхніми словами, у Херсоні щорічно народжується щонайбільше одна-дві трійні, а буває, по три-чотири роки поспіль — жодної. А щоб в один день акушерам довелося приймати шістьох трійнят, то в останнє десятиліття такого точно не було.
У благополучніші часи міська влада негайно надавала родинам з трійнятами, які потребували житла, пільгові квартири. Без подарунків від міськради вони й зараз не залишаться, однак на ключі від безплатних апартаментів їм розраховувати не варто: соціальне житло в Херсоні в останні роки просто не будується.