У Генічеську судили жінку, яка примудрилася продати для сексуальної експлуатації... власну неповнолітню сестру! Розлучившись із чоловіком, мешканка курортного міста самостійно виховувала 6-річну доньку, і мізерних заробітків від торгівлі на місцевому ринку їй на життя ледь вистачало. І коли випадковий знайомий у телефонній розмові запитав, чи не знає вона дівчини, готової скрасити його самітність, надто заповзятлива городянка запропонувала йому платний інтим із молодшою сестрою, якій на той момент не виповнилося і 15 років. Поторгувавшись, замовник погодився заплатити за «кохання» півтори тисячі гривень, і звідниця вмовила сестру попрацювати повією, пообіцявши, що частину отриманих грошей витратить на новий мобільний телефон для неї. Батько геничанок у переговори не втручався, та й не знав про них, бо часу на родину в нього не залишалося — він був «зайнятий» постійними пошуками випивки, а їхня мати давно померла.
Старша сестра привела Валю (ім’я змінено) на зустріч із клієнтом, той розрахувався за її послуги сповна, і повів дівчину «відпочити» до сауни. Однак туди саме нагрянула міліція, яка зафіксувала втягнення неповнолітньої у секс-бізнес. За цим фактом було порушено кримінальну справу, і суд Генічеського району Херсонщини засудив жінку до 3,5 років позбавлення волі з трирічним відтермінуванням виконання вироку (урахували наявність маленької дочки). Однак історія на цьому ще далеко не закінчилося.
— Нині в суді розглядається справа про невиконання батьківських обов’язків батьком Валентини, втягненої в проституцію. Її із сім’ї забрали й спершу передали до Херсонського дитячого притулку, а пізніше — під опіку родини жителів одного із сіл Генічеського району. Тож дівчина, котру холоднокровно продали, як річ, тепер зможе пожити нормальним життям і залікувати сердечні травми, завдані, здавалося б, найближчими їй людьми, — наголошує слідчий Генічеського райвідділу міліції Христина Кушакевич.