— Усі завдання, поставлені на дев’яту сесію Верховної Ради, було фактично виконано, — заявив на брифінгу лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов. За його словами, останні дні сесії показали: при бажанні депутати вміють самоорганізовуватися і працювати ефективно, а той факт, що за сесію прийнято понад 540 законодавчих актів, свідчить про поступове поліпшення роботи Верховної Ради. О. Єфремов також зазначив, що участь депутатів-регіоналів у законодавчій роботі «різко покращилася й у кількісному, і якісному форматах» — якщо на перших сесіях близько 60% депутатів постійно брали участь у сесійних засіданнях, то зараз цей показник уже перевищив 70%.

О. Єфремов спростував інформацію деяких ЗМІ про нібито сварки та суперечки депутатів від Партії регіонів під час останнього спільного засідання фракції і політради партії за участю Прем’єр-міністра М. Азарова.
Жодних внутрішніх протиріч у фракції або в партії, за його словами, не існує. «Чорної кішки в темній кімнаті нема, і шукати її там безглуздо», — зазначив лідер фракції.
О. Єфремов підтвердив, що посада керівника Комітету з питань свободи слова повинна належати опозиції, і ні регіонали, ні інші фракції більшості не претендують на неї. Однак кандидатуру А. Шевченка, якого після його відставки повторно запропонувала опозиція, більшість не підтримуватиме. За іншу ж кандидатуру від опозиції може проголосувати.
Дослівно
Олександр Єфремов:
 «У фракції й у партії склалася така практика, що ми досить відкрито на своїх внутрішніх нарадах обговорюємо всі проблеми, критикуємо ті питання, які цього потребують».