Колишній завідувач кафедри інформаційних систем та мереж Національного університету «Львівська політехніка» Володимир Пасічник, під чиїм керівництвом працював псевдопрофесор Андрій Слюсарчук, написав заяву про складення депутатських повноважень.
У міськраді професор Володимир Пасічник керував фракцією Партії регіонів. Його колеги пояснюють такий крок станом здоров’я вченого. 30 листопада минулого року після розмови з ректором Володимир Пасічник був звільнений з посади завідувача кафедри за власним бажанням. Професор протягом багатьох років виступав науковим керівником «доктора Пі» Андрія Слюсарчука, який перебуває у слідчому ізоляторі й звинувачується в підробці документів та шахрайстві. У Національний університет «Львівська політехніка» Андрій Слюсарчук перейшов з Інституту менеджменту, де також працював під керівництвом Володимира Пасічника.
Тим часом з'являються дедалі нові факти медичної діяльності штукатура і швачки Андрія Слюсарчука. Найближчим часом йому проведуть психіатричну експертизу, після чого вирішуватимуть питання його осудності.
Львів.