Хокей. Чемпіонат ПХЛ України. «Харківські Акули» — «Компаньйон-Нафтогаз» (Київ). 2:6 (1:2, 0:2, 1:2). «Донбас» (Донецьк) — «Сокіл» (Київ). 2:3 OT (1:0, 1:1, 0:1, 0:1).
«Сокіл» — 77 очок, «Донбас» — 70, «Беркут» (Київ) — 61, «Компаньйон-Нафтогаз» — 48, «Харківські Акули» — 35, «Леви» (Львів) — 33, «Білий Барс» (Бровари) — 16, «Гайдамаки» (Вінниця) — 8.
Принциповий поєдинок відбувся у Донецьку. Лідер змагань «Сокіл», котрий в попередньому поєдинку поступився за булітами «Беркуту», мав довести, що то була випадковість. Донеччани вели в рахунку (2:0), але гості вирівняли ситуацію, і гра перейшла в овертайм. І на його 35-й секунді високу індивідуальну майстерність продемонстрував Касянчук, котрий закинув шайбу-красуню.
А тим часом інший склад ХК «Донбас», котрий виступає в російській ВХЛ, у ранзі чемпіона України вирушив на фінал чотирьох розіграшу Континентального кубка.
Наша команда вже в Руані (Франція), де сьогодні проведе перший поєдинок проти ХК «Юність» (Білорусь, Мінськ) — чинного володаря призу. Окрім «Донбасу» і «Юності» за Континентальний кубок боротимуться «Асіаго» (Італія) і «Руанські Дракони» (Франція). Турнір триватиме до 15 січня.