На Рівненщині триває благодійний проект «Журналісти змінюють професію», в рамках якого місцеві медійники зіграли у виставі «Пошилися в дурні» за п’єсою Марка Кропивницького. Благодійна постановка двічі йшла на сцені Рівненського обласного музично-драматичного театру та в Палаці культури РАЕС імені Лесі Українки в Кузнецовську. Виручені від продажу квитків кошти — понад 100 тисяч гривень — переказали на лікування пацієнтів онкогематологічного відділення обласної дитячої лікарні.
Невдовзі виставу за участю журналістів зможуть побачити і мешканці міста Здолбунова, куди їх запросило керівництво ПАТ «Волиньцемент». За гроші, зібрані від вистави, придбають ліки, життєво необхідні для маленьких пацієнтів. Нині їх 19. Серед них діти з неповних, багатодітних і малозабезпечених родин. Тим часом за останні два тижні лікарі виявили онкопатологію ще у трьох дітей. Тож кошти на лікування потрібні.
Для охочих долучитися до благодійної акції, подаємо реквізити, за якими можна переказати кошти: розрахунковий рахунок 35425001001200 в ГУДКУ в Рівненській області, МФО 833017, ЗКПО 03067009 (благодійний внесок на лікування дітей онкогематологічного відділення).