Вечірнє засідання 10 січня
Народні депутати ухвалили низку законопроектів у першому читанні, зокрема, про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо провадження діяльності на фондовому ринку, про внесення змін до деяких законів України щодо посилення державного контролю за діяльністю учасників фондового ринку.
Дискусію викликало обговорення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту населення від інфекційних хвороб. Голова Комітету з питань охорони здоров’я Тетяна Бахтеєва (Партія регіонів) зауважила, що загроза інфекційних хвороб у нашій державі залишається високою. Особливо страждають від них діти. За словами доповідачки, найефективнішим заходом боротьби з інфекційними хворобами у світі визнано імунопрофілактику, однак в українському суспільстві виробилося неоднозначне ставлення до профілактичних щеплень. У запропонованих змінах до законів «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та «Про захист населення від інфекційних хвороб» передбачається чітко визначити критерії обов’язковості профілактичних щеплень, загальні вимоги до проведення профілактичних щеплень, запровадити сертифікат профілактичних щеплень тощо. 
Схваленим у першому читанні проектом змін до деяких законів щодо реєстрації місця проживання та місця перебування фізичних осіб в Україні пропонується внести положення про обов’язковість реєстрації місця проживання дітей після державної реєстрації їх народження, а також визначити коло осіб, місце перебування яких має бути обов’язково зареєстровано.