Не встиг новий рік вступити у свої права, як у Дніпропетровську народилася трійня. Через півтори години після опівночі в міському пологовому будинку один за одним з’явилися на світ Соня, Даринка і Даня.

Про те, що буде трійня, Віка Пархоменко, контролер ВТК «Дніпроважмашу», дізналася на десятому тижні вагітності. Майбутня мама здивувалася, бо у них в роду ні двійні, ні трійні ніколи не було. Але потім з’ясувалося, що в прабабусі її чоловіка Сергія, робітника цього ж підприємства, народилося колись одразу четверо детей.
Дочки у Віки народилися вагою 1800 і 1970 грамів, синочок — 1150 грамів. Поки новоспечена мама перебуває у пологовому будинку, тато вже купив двомісне ліжечко. Іншого просто не поставити в їхній крихітній оселі. Живе подружжя у Діївці в будиночку без вигод.
Поки що родину Пархоменків ще ніхто не привітав. Але дуже хочеться вірити, що Сонечка, Даринка і Даня незабаром оселяться у просторій квартирі. Адже Україні та Дніпропетровську, який стрімко втрачає статус мільйонника, так потрібні нові громадяни.
Фото Миколи М’ЯКШИКОВА (Укрінформ).