А у школярів стало більше класних кімнат
 
Як ми вже повідомляли, у Любешівському районі Волинської області з робочою поїздкою перебуває Перший заступник Голови Верховної Ради України Адам Мартинюк (на знімку на передньому плані ліворуч). Цир — одне з небагатьох багатодітних сіл України, де й досі немає середньої школи. Маючи 186 учнів, навчальний заклад містився в невеличкому приміщенні. Школа, чи не єдина в окрузі, навіть не мала своєї їдальні. 29 грудня зроблено перший крок до ліквідації цієї несправедливості. За сприяння Першого заступника Голови Верховної Ради України тут завершено добудову старого приміщення. Навчальний заклад отримав додатково дві класні кімнати, комп’ютерний клас, кабінет директора, учительську, їдальню. Оскільки в селі є 270 дітей віком до шести років, то київський гість пообіцяв допомогти у вирішенні питання будівництва нового типового приміщення загальноосвітньої школи І—ІІІ ступенів, а старе переобладнати під дитячий садок.
Подарунок напередодні Нового року отримали й мешканці села Люб’язь того самого району. Тут введено в дію комплекс гідротехнічних споруд, який убезпечить населений пункт від підтоплення повеневими водами річки Прип’ять. Ще один населений пункт району може дивитися в майбутнє з оптимізмом.
У селі Підкормілля введено в дію дитячий садок. Одразу після Новорічних і Різдвяних свят тут святкуватимуть новосілля 26 малюків. Усі ці об’єкти введено в дію за сприяння Першого заступника Голови Верховної Ради Адама Мартинюка.
Фото Тамари УРЯДОВОЇ.