Звичайно, поки що молоко в паливні баки автомобілів не заливають. Але незабаром може настати пора, коли ціни на бензин і молоко зрівняються. Принаймні на Центральному ринку Луцька за літр молока вже просять сім гривень. Дорого коштують й інші молочні продукти: кілограм сиру — 30, літр сметани — 34, кілограм домашнього масла — 60 гривень. І це, як то кажуть, ще не вечір. Бо якою ж може бути ціна біленького, якщо корів в області скоро будуть показувати в зоопарку. Дефіцит продукту відчувається: під обід молока на ринку вже не було.
Попри Пилипівський піст, високою залишається ціна на м’ясо. Кілограм свинячої шинки і шиї коштують — 45 гривень, полядвиці — 55, бочка — 35 гривень. Щоправда, порівняно з листопадом з 40 до 30 гривень подешевшало сало. Дешевими залишаються картопля — 1,3—1,5 гривні, капуста — 1, столові буряки — 2, морква — 2,5 гривні за кілограм.
Впали ціни і на цукор. Розважений коштує 6,5 — 7 гривень, а оптом (мішок) можна купити і по 5,8 гривні за кілограм. Тепличні помідори і огірки продаються майже в одну ціну — по 22—23 гривні. Вже другий рік стабільно високою залишається ціна на коропів — 24—26, щук — 40—42 гривень за кілограм. Курячі яйця теж досягли цьогорічного максимуму — гривня за штуку. За борошно вищого сорту просять по 4,5 гривні за кілограм. Добре знаючи своїх земляків, можу спрогнозувати: під Різдво Христове ціни стрибнуть безбожно вгору. 
 
Волинська область.