2012 року Рада міністрів Криму продовжить роботу із просування місцевого турпродукту на міжнародному ринку. Про це заявив заступник Голови Ради міністрів Криму Георгій Псарьов на республіканській нараді за підсумками минулого курортного сезону 2011 року й підготовку майбутнього.
«Сьогодні можна впевнено сказати, що курортний сезон у Криму триває весь рік, оздоровниці та санаторії готові приймати відпочивальників і взимку, — сказав Георгій Псарьов. — Наша мета — домогтися, щоб «високий» сезон був довший і тривав близько семи місяців».
Віце-прем’єр відзначив, що 2011 року досягнуто успіхів у цьому напрямі. Так, завдяки реалізації проекту «Кримський оксамитовий сезон — сезон здоров’я» збільшився туристичний потік у весняні (на 5%) і осінні (на 7%) місяці.
За 10 місяців цього року в Криму відпочило 5,5 млн. осіб, що відповідає рівню минулого року. За січень—жовтень від підприємств курортної галузі в бюджети всіх рівнів надійшло більш як на вісім відсотків більше податків і зборів — 304,6 млн. грн.
За підсумками наради Міністерству курортів і туризму Криму доручено забезпечити організацію єдиного кримського стенда для участі в міжнародних туристичних виставках, проведення Днів Криму в регіонах України та країн СНД.
Буде проведено інвентаризацію всіх пляжів, вони повинні стати доступнішими. Також треба розробити схему розвитку інфраструктури обслуговування автотуристів (автокемпінгів, кемпінгів, мотелів, автостоянок, паркувань). Крім цього, продовжать легалізацію приватних міні-готелів та  інших підприємств, що надають послуги відпочивальникам.