Відбулося заключне в 2011 році засідання «Футбольного прес-клубу», участь в якому взяв кореспондент «Голосу України». Представники ЗМІ, підбиваючи підсумки минулого року, відзначили загалом невдалий виступ наших повпредів у європейських клубних турнірах. Водночас зійшлися на тому, що останні матчі національної збірної вселяють певний оптимізм щодо її виступів у фінальній частині чемпіонату Європи-2012.
Учасники засідання також торкнулися низки процесів, що супроводжують футбольне життя в Україні, не оминули увагою, зокрема, й арбітраж, щодо якого останнім часом точаться гарячі дискусії.
Більшу частину розмови присвятили професіоналізму журналістів: як тих, що працюють на телебаченні, так і тих, хто пише про футбол у друкованих та інтернет-виданнях. Також вели полеміку щодо рівня підготовки майстрів пера й мікрофона, які висвітлюють найпопулярнішу гру, та їх впливу на формування громадської думки.
Відтак, обговорювалися шляхи всебічного підвищення кваліфікації представників ЗМІ, щоб усі, хто цікавиться футболом у нашій країні, отримували якіснішу та об’єктивнішу інформацію.