28 мешканців — дорослі та діти — мало не згоріли живцем у двоповерховому будинку на Нігинському шосе. Вогонь спалахнув уночі. На 101 зателефонували якісь хлопці, які о другій ночі проходили повз цей будинок. 
— О другій п’ятнадцять отримали виклик, через шість хвилин уже були на місці, — розповідає командир місцевої частини МНС Ігор Жуковський. — Пожежу гасили трьома відділеннями. Будівлю врятували — вона ще підлягає ремонту. Мешканці встигли вийти з палаючого будинку, забрати з собою все найнеобхідніше. Але їхні квартири тепер не придатні для проживання... 
— Міська влада дуже оперативно вирішила питання з їх розселенням — каже заступник міського голови Сергій Бабій. — Ми для них винайняли пристойні квартири, дозволили їм вибирати. В одній із родин — семеро осіб. Добове проживання однієї родини стає міському бюджету в 560 гривень, це дуже дорого, але іншого виходу не було. Дві сім’ї погорільців тимчасово мешкатимуть у родичів. Влада найняла вантажівки, щоб вивезти речі постраждалих. Нині розпочали комплектацію будівельних матеріалів. У нас є два кошториси капітального ремонту — на 166 та на 350 тисяч гривень. Зупинимося на дорожчому. Це будинок військової частини, місто взяло його на баланс п’ять років тому. Гіршого житла не буває... Перекриття дерев’яні. Ми їх будемо міняти. За місяць маємо впоратися з ремонтом.
Голова Хмельницької облдержадміністрації Василь Ядуха навідався до погорільців та пообіцяв допомогти шифером, деревиною, іншими будівельними матеріалами. 
Від лиха ніхто не застрахований. Але причина трагедії, на думку Сергія Бабія, очевидна. Загорання сталося через несправну електропроводку. Такі внутрішні електромережі нині в багатьох будинках країни. Проводка не витримує напруги, адже вона не була розрахована на потужну побутову техніку, якою сьогодні користуються в кожному домі. Хоч як сумно, але вогню допомогли й... мешканці. На горищі двоповерхівки були звалені старі газети, солома, інший мотлох. Влада обіцяє перевірити справність мереж у всіх багатоквартирних будинках і закликає громадян не захаращувати горища, підвали та запасні виходи.
Кам’янець-Подільський.