Справжнім дивом можна назвати порятунок вагітної жінки, яка одержала опіки 70 відсотків тіла. Пацієнтка другий місяць перебуває на лікуванні в реанімаційному відділенні обласної лікарні імені Мечникова в Дніпропетровську.
Щоб помститися чоловікові за образу, вона пішла на крайній крок — облила себе бензином, а потім піднесла сірник... У результаті — опік усього тіла, більш як 70 відсотків — глибокі опіки ІІІ ступеня. Матір шістьох дітей була на п’ятому місяці вагітності.
З перших хвилин пацієнтку під особливий контроль узяла місцева влада й забезпечила медикаментами на рівні сучасних стандартів. На лікування багатодітної мами вже витрачено більш як 120 тисяч гривень.
Коли жінку доправили до лікарні, на ній буквально не було живого місця. Практично всі пацієнти з такими опіками гинуть у перші кілька діб. Але завдяки підтримці влади й професіоналізму лікарів ОКЛ імені Мечникова сталося справжнє диво — пацієнтка та її ненароджене маля, яке чудово росте й розвивається в утробі, вижили. З’явилася надія на успішні пологи й повернення шістьом дітлахам здорової матері.