«Динамо» (Київ) — «Карпати» (Львів). 1:0. Гол: Гусєв, 90+1. На 63-й хвилині Ярмоленко не реалізував пенальті (пробив вище воріт). Перший матч — 1:0.
«Динамо»: Шовковський, Віда, Бурда, Хачериді, Драгович, Сидорчук, Буяльский (Безус, 81), Велозу, Калитвинцев (Гусєв, 46), Ярмоленко, Теодорчик (Кравець, 77).
«Карпати»: Мисак, Пластун, Балажіц, Гітченко, Мірошниченко, Карноза (Сергійчук, 56), Голодюк (Мартинюк, 82), Ксьонз, Даушвілі, Кожанов (Худоб’як, 56), Костевич.
Рефері — Іванов (Макіївка).
Київ. НСК «Олімпійський». 11 310 глядачів. 1 градус.
Порівняно з матчем в данському Ольборзі в стартовому складі господарів сталося чимало змін. Ми побачили одразу шість нових виконавців: Шовковський, Хачериді, Буяльський, Велозу, Калитвинцев, Теодорчик. Можна сказати, своєрідний експеримент від Сергія Реброва.
Можливо, тренер вирішив дати відпочити групі гравців перед матчем чемпіонату в Дніпропетровську (2 листопада). Але динамівці й цього разу грали без особливого натхнення і надто повільно.
А от тренер львів’ян Ігор Йовічевич вирішив насамперед подбати про оборону. Тому, либонь, і не випустив на поле жодного нападника. Гостям вдавалося в’язати суперника, котрий не відзначався високими командними діями. І лише епізод з призначенням пенальті додав трохи жару, і гра пожвавішала. Насамперед активізувалися футболісти «Карпат». У кінцівці зустрічі вони часто і сміливо атакували.
Матч наближався до нульового завершення. Однак на першій компенсованій хвилині досвідчений майстер Гусєв після передачі Віди змістився в центр і технічно переграв Мисака: спокійно підсік м’яч, відправивши його у ворота.
«Динамо» гратиме в 1/4 фіналу розіграшу.
На знімку: момент київської зустрічі.
 
Фото ФК «Динамо».