Голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида і голова облради Іван Балога урочисто відкрили нові шкільні приміщення та спорткомплекс Верхньовизницької школи і дитячий садок у селі Червеньово Мукачівського району.
Тепер школа, у якій навчаються понад триста дітей, може пишатися найсучаснішим у краї просторим спорткомплексом, збудованим з використанням енергозберігаючих технологій. Це чотири ігрові приміщення, душові, роздягальні. Поруч — міні-поле зі штучним покриттям та універсальний баскетбольний майданчик.
— Буде гурток з настільного тенісу, баскетбол, волейбол, планується греко-римська боротьба, — каже учитель фізкультури Іван Йовбак.
Також завершено зведення нового корпусу школи — відкрито сучасний концертний зал, а кабінети фізики, хімії, математики та біології обладнали сучасними мультимедійними дошками.
Символічну червону стрічку того самого дня перерізали й на відкритті дитсадочка у селі Червеньово.
— Садочка в селі взагалі не було, його почали будувати 2008 року. А тепер є кімнати для групових ігор, просторі спальні, санвузли, обладнані за сучасними технологіями, — каже завідувачка дитячого дошкільного закладу Оксана Йовбак.
Садок розрахований на 75 місць. А охочих ходити до нього більше — вже надійшло понад 80 заяв від батьків.