Учора з нагоди 20-річчя української міліції глава парламенту Володимир Литвин вручив відзнаки Верховної Ради України ветеранам органів внутрішніх справ.
Вітаючи присутніх, він наголосив, що у Верховній Раді, «попри критичні настрої, є розуміння, що МВС має бути забезпеченим хоча б на мінімальному рівні потреб». До того ж він зазначив, що «не можна недофінансовувати озброєних людей, які в багатьох випадках працюють на відчутті обов’язку», а на перше місце «ставлять ті питання, які потребують негайного вирішення, демонструють «корпоративну солідарність на фоні роз’єднаності в суспільстві».
В. Литвин висловив присутнім високу повагу і вдячність за їхній особистий внесок у зміцнення законодавства, правопорядку в державі, багаторічне сумлінне виконання службових обов’язків і високий професіоналізм.
Під час урочистої зустрічі Голова Верховної Ради В. Литвин здійснив спецпогашення немаркованого художнього конверта, випущеного «Укрпоштою» з нагоди 20-річчя української міліції — «Міністерство внутрішніх справ. 20 років».
Голові Верховної Ради України було вручено ювілейну медаль «20 років міліції України».
Володимир Литвин, народний депутат, генерал-лейтенант міліції Василь Грицак.
Прес-служба Верховної Ради України.
Фото Анастасії СИРОТКІНОЇ.