Працівники ДАІ постраждали вночі під час несення служби. На вулиці Богдана Хмельницького в селі Рокитне Рокитнівського району вони зупинили автомобіль «Вольцваген-пасат», за кермом якого у нетверезому стані перебував 39-річний місцевий житель. Останній бурхливо відреагував на законну вимогу працівників міліції вийти з машини, вчинив злісну непокору та викликав на допомогу своїх знайомих. Визволяти порушника приїхало майже п’ятнадцять агресивно налаштованих чоловіків... Без будь-яких пояснень молодики нещадно побили інспекторів руху, забрали відеореєстратор, мобільний телефон та книжку протоколів, після чого зникли в невідомому напрямку.
Працівники ДАІ — 41-річний Анатолій і 27-річний Олександр — з численними травмами та забиттями госпіталізовані до Сарненської ЦРЛ.
Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Наразі органами досудового розслідування проводяться усі можливі слідчі (розшукові) дії, за результатами яких винних буде притягнуто до кримінальної відповідальності. Про це повідомили у СЗГ УМВСУ у Рівненській області.