Трудовий колектив «Спеціального конструкторського бюро медичної електротехніки» (СКБ МЕТ) уже двічі пікетував відділ Державної виконавчої служби Кам’янець-Подільського міського управління юстиції. Люди протестують проти незаконного, на їх думку, продажу майна СКБ МЕТ шляхом проведення відкритих торгів. Генеральний директор підприємства Олег Трачук заявляє, що впродовж п’яти років один із місцевих приватних підприємців (колишній орендар, з яким розірвано договір оренди за несплату) не припиняє спроби заволодіти виробничими приміщеннями бюро. Він домагається відшкодування вартості ремонтних робіт, які , за словами пана Трачука, не були виконані в повному обсязі.
Олег Трачук стривожений: «За оцінкою експертів, вартість приміщень становить 5,8 мільйона гривень, а на торги їх було виставлено за ціною півтора мільйона, та виконавча служба хоче ще зменшити цю цифру. Відтак, величезне виробниче приміщення просто віддадуть за надуманий борг. Колектив подав скарги в СБУ, Міністерство юстиції, Національний антикорупційний комітет України, Міжвідомчу комісію з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств».
«СКБ МЕТ» працювало на оборонну промисловість, а з 1978 року розпочало виробництво електродів для медичної галузі (зокрема, для діагностики та електростимуляції органів і тканин людини, діагностики серцевої діяльності тощо). Люди бояться, що їх підприємство загине.