Банк «Хрещатик» подарував футбольну форму і новорічний календар «Один день з історії футболу» команді столичної дитячо-юнацької спортивної школи №14.

Цей приємний сюрприз для футболістів, які грають поки що на першість Києва, але вже мріють про вищу лігу, в приміщенні УНІАН зробила директор департаменту роздрібного бізнесу банку «Хрещатик» Марина Нестеровська. Як з’ясувалося, подарунок — частина спільного соціального проекту банку «Хрещатик» і міжнародної платіжної системи MasterCard, спрямованого на просування фінансової грамотності серед юнацтва. За словами директора ДЮСШ Лілії Скидан, юні футболісти побачили у пропозиції шефів-фінансистів подвійну користь — опанування секретами електронних платіжних інструментів й улюбленої гри. Фотобуклет, який представив автор Арсен Федосенко, яскраво підтверджує ті прописні істини, що ця гра згуртовує, дисциплінує і загартовує молоде покоління.

— На наступний рік, — каже голова правління банку «Хрещатик» Дмитро Гриджук, — ми вирішили присвятити футболу наш корпоративний календар. На його сторінках — вихованці тренера цієї футбольної команди Романа Кобилянського, цікаві факти. Футбол виховує нашу молодь, захищає її від неправильного вибору, хибних кроків, усіляких аморальних вчинків. Тому ми підтримуємо і гру, і гравців.