Співробітники Севастопольської митниці — провідний інспектор відділу контрольно-перевірочної роботи Наталя Максимова (на знімку — ліворуч) і голова профспілкового комітету Павло Голяшов (крайній праворуч) — дещо порушили традицію: подарунки до Дня Святого Миколая дарували вони, а не самі одержували їх від захисника й заступника дітей.
Порушили традицію народну, але дотрималися відомчої. От уже чотири десятиліття, як митники шефствують над севастопольським дитячим будинком №2. 
І всі ці роки практично не було свята, на яке б вони не приїжджали в гості до вихованців дитбудинку з подарунками. Цього разу шефи привезли те, що дуже згодиться для по-справжньому святкового столу: мандарини, яблука, ківі, банани. По великому секрету Наталя та Павло повідомили Святого Миколая, що у запасі в них справжній сюрприз: митники вирішили подарувати дітям заповітну мрію всіх хлопців — велосипед. Очевидно, що до наступного свята шефам доведеться для дотримання ґендерної рівності точно дізнатися, що може бути потаємною мрією у дівчаток.
Севастополь.
Фото автора.