Голова Верховної Ради України Володимир Литвин висловлює сумнів щодо можливих кадрових змін у Кабінеті Міністрів ближчими днями.
Про це керівник парламенту сказав у вівторок, відповідаючи на запитання журналістів. «Думаю, навряд чи. Принаймні це моє розмірковування з огляду на те, що п’ятниця буде у парламенті дуже складним днем, і не лише тому, що цього дня Верховна Рада розглядатиме проект держбюджету», — сказав він, додавши, що треба передусім «розібратися з усіма цими питаннями».
В. Литвин зазначив, що для висловлення недовіри уряду потрібно зібрати підписи 150 народних депутатів і винести це питання на розгляд Верховної Ради. «У такому разі — це вже буде певна дія, а те, що у нас робиться — це стрясання повітря», — наголосив керівник парламенту.
«Зрозуміло, що проблем надзвичайно багато, і багато є питань і до уряду, і до Верховної Ради», — сказав він. При цьому В. Литвин підкреслив, що скоріше «говоритиме про Верховну   Раду, яка повинна бути, перш за все, Верховна  Рада», зокрема, стояти на захисті повноважень парламенту у системі влади.
Прес-служба Верховної Ради України.