Міліція Кривого Рогу вже декілька днів розшукувала зниклу безвісті місцеву підприємницю, коли в черговій частині пролунав дзвінок. Біля річки Саксагань в очереті знайшли два поліетиленові пакети зі шматками людського тіла...

 

Картина, яку вдалося по крихтах відновити правоохоронцям, виходить за рамки людського сприйняття. Дикий злочин з особливою жорстокістю вчинила 47-річна жінка, буквально розітнувши на куски свою подругу. Все сходилося на тому, що підозрювана — мешканка Черкаської області. Саме за її місцем проживання і вирушили оперативники Дніпропетровщини.

Після затримання та визнала свою провину й розповіла, як усе сталося. Наприкінці листопада вона приїхала до Кривого Рогу, щоб позичити гроші — 5 тисяч гривень. Отримавши їх, залишилася у подруги на ніч. Весь вечір жінки випивали. І під час чергової склянки між ними виникла сварка, яка переросла в бійку. В якийсь момент зловмисниця відштовхнула потерпілу, внаслідок чого остання впала на підлогу та знепритомніла, на чому можна було б і зупинитися. Але «переможниця» у п’яному угарі вирішила довести справу до кінця і руками задушила свою жертву.

Переконавшись, що господарка не подає ознак життя, убивця заволоділа її золотими прикрасами та іншими цінними речами. А щоб приховати злочин, перенесла труп до ванної кімнати, де кухонним ножем розрізала тіло подруги на шматки... Наступного ранку  викликала таксі й відвезла частину пакетів із фрагментами трупа до річки Саксагань.

Голову подруги вона прихопила із собою і везла її у поліетиленовому пакеті в поїзді до Черкаської області (!). Приїхавши додому, жінка за місцем своєї роботи сховала пакет із головою. Потім вона планувала закопати страшний «сувенір» на одному зі смітників.

Холоднокровність і жорстокість убивці вразила навіть бувалих оперативників. Нині за фактом навмисного вбивства порушено кримінальну справу. Затримана перебуває у слідчому ізоляторі Кривого Рогу. За цей злочин їй загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.