Найзнаменитіший і найтитулованіший український футбольний клуб та НСК «Олімпійський» знову разом. Головна спортивна арена України завжди була нерозривно пов’язана з київським «Динамо». Саме на цьому стадіоні біло-сині 13 разів ставали чемпіоном колишнього Союзу та неодноразово завойовували інші почесні титули. Тут були здобуті перемоги, які привели киян до двох європейських кубкових тріумфів. На цій арені «Динамо» перемогло у легендарному матчі за Суперкубок УЄФА 1975 року і назавжди увійшло до числа провідних футбольних клубів Європи і світу.
Керівники НСК «Олімпійський» та ФК «Динамо» (Київ) розробили програму співпраці на найближчі роки. Згідно з нею «Олімпійський» стає домашнім стадіоном футбольного клубу «Динамо» (Київ). Відтепер тут відбуватимуться всі офіційні матчі як внутрішнього, так і міжнародного календаря. Програмою також передбачено об’єднання зусиль спорткомплексу й клубу задля створення максимально комфортних умов перебування глядачів на споруді. Разом стадіон і клуб створюватимуть свято великого футболу в Києві.
Урочисте підписання документа про співпрацю між ФК «Динамо» (Київ) та НСК «Олімпійський» терміном на 5 років відбудеться в понеділок у конференц-залі комплексу.