Футбол. 1/8 фіналу Кубка України. Матчі у відповідь. 27 жовтня.
«Шахтар» (Донецьк) — «Полтава». 4:1. Голи: Веллінгтон Нем, 9, Гладкий, 20, Бернард, 23, Бернард, 38, Коркішко, 51. Перший матч — 5:1.
«Шахтар»: Сарнавський, Дентіньо, Ордець, Чигринський, Воловик, Фред (Фернандо, 78), Веллінгтон Нем (Тейшейра, 77), Марлос (Тайсон, 77), Бернард, Віктор Коваленко, Гладкий.
«Полтава»: Кучинський, Зозуля, Бутенін, Бондаренко, Кравченко, Лісовий, Зеленевич (Коркішко, 32), Насібулін, Боровець (Турчанов, 27; Євген Коваленко, 48), Фомич, Соломка.
Рефері — Головков (Луганська область).
Київ. НТК імені Віктора Баннікова. 800 глядачів. 8 градусів.
Навіть і другим складом «Шахтар» мав величезну перевагу над суперником. Власне, як і в першій зустрічі. І легко вийшов до 1/4 фіналу. Всі свої м’ячі донеччани забили в першому таймі.
Це, так би мовити, про футбол. Але виник і скандал: рефері змушений був призупинити поєдинок після того, як на поле з трибун полетіли фаєри. А ще гравець «гірників» Алекс Тейшейра зірвався на провокацію одного з уболівальників на трибуні та вдарив м’ячем у його бік. Після цього між гравцями донеччан і частиною глядачів виникла сварка.
«Дніпро» (Дніпропетровськ) — «Волинь» (Луцьк). 4:0. Голи: Чеберячко, 36, Ротань, 57, Селезньов, 72, Калинич, 87. Перший матч — 0:1.
«Дніпро»: Бойко, Лучкевич, Дуглас, Чеберячко, Стринич, Канкава, Ротань, Бруну Гама (Шахов, 66), Селезньов (Калинич, 78), Коноплянка (Мігунов, 90), Зозуля.
«Волинь»: Литовченко, Гуменюк (Задерецький, 85), Жунич, Приндета (Сваток, 34), Шабанов, Федорчук, Бабенко, Матей, Бікфалві, Кобахідзе (Мемешев, 61), Селін.
Рефері — Кутаков (Київська область).
Дніпропетровськ. Стадіон «Дніпро-Арена». 5 613 глядачів. 1 градус.
Після поразки в Луцьку в один м’яч футболісти «Дніпра» обіцяли вдома забити стільки, скільки захочуть. Сказали і зробили.
Тільки до перерви гості намагалися чинити хоч якийсь супротив і пропустили лише раз. А в другому таймі «Дніпро» був абсолютним господарем. Дніпропетровці також вийшли до чвертьфіналу.
Фото ФК «Дніпро».
Атакують дніпропетровці.