Бокс. Поєдинок між Володимиром Кличком (на знімку) і Жаном-Марком Мормеком не скасовано, а перенесено на 3 березня. Про це на прес-конференції, котра відбулася в Києві, розповів чемпіон світу за версією WBC Віталій Кличко.

— Поєдинок 10 грудня, на превеликий жаль, у зв’язку зі станом здоров’я Володимира перенесено на 3 березня. Тому глядачі, які хотіли подивитися бій, не зможуть це зробити в грудні. Минулого четверга ввечері дала про себе знати дробинка в нирці довжиною 3—4 мм, і Володю госпіталізували. Йому вкололи багато антибіотиків, за такої дози ми вирішили не ризикувати і не проводити бій.
— А як ваш брат почувається тепер?
— Краще, але проблеми, з якими ми зіткнулися, у нього вперше. Володя сказав, що такого роду болю він ще не відчував. Йому ще пару днів треба проходити курс терапії.
Додамо, що Кличко-молодший 4 грудня переніс операцію по видаленню каменя з нирки.
P. S. Наш чемпіон пішов на поправку, повідомляє німецький професор Петер Альберс. Володимир відновлюється в одному з готелів Дюссельдофа. Почувається добре. Але провести бій не готовий. Лікар каже, що днів за десять Володимир Кличко буде у формі. Але цієї суботи виходити в ринг, на думку відомого медика, небезпечно.
Фото з сайту boxnews.com.ua.