Зміна лідера фракції «БЮТ-«Батьківщина» не завадить налагодженню конструктивних відносин у парламенті. Таку думку висловив під час брифінгу лідер фракції «Партії регіонів» Олександр Єфремов (на знімку).
«Я хочу подякувати Івану Кириленку за тривалу роботу. Були різні ситуації, проте ми намагалися налагодити діалог. Я сподіваюся, що такі стосунки складуться і з Андрієм Кожем’якіним», — зазначив регіонал.
О. Єфремов вкотре наголосив, що парламентська більшість не підтримуватиме законопроект про декриміналізацію статті, за якою засуджено екс-прем’єр-міністра Юлію Тимошенко. «Я думаю, в нас будуть конструктивні відносини з новим керівництвом «БЮТ-«Батьківщина». Але у наших колег є запитання, які стосуються звільнення Юлії Тимошенко. Ми робитимемо все можливе для конструктивних відносин, але на ультиматуми з ухвалення законів, які звільняли б екс-прем`єра з в’язниці, не підемо», — підкреслив він.
Також народний обранець повідомив, що головним питанням сьогоднішнього порядку денного буде ухвалення змін до держбюджету, на який чекають у регіонах. За його словами, цими змінами передбачено виділення 800 мільйонів гривень на вирішення питань малозабезпечених сімей, більш як 850 мільйонів — на дотації із заробітних плат та 164 мільйони — на дотації громадському транспорту для пільгових категорій населення.
Фото Олександра КЛИМЕНКА.