Члени Комітету з питань правової політики в рамках співпраці з Німецьким Фондом міжнародного правового співробітництва відвідали місто Бремен із метою ознайомлення із діяльністю органів правосуддя в Німеччині.
Зокрема, члени української делегації зустрілися із державним радником при сенаторі з питань юстиції та конституції у м. Бремен Маттіасом Штаухом, обговоривши питання щодо незалежності юстиції та права кожного громадянина на законного суддю.
Президент Суду м. Бремен Карін Голдман ознайомила народних депутатів України Володимира Толстенка та Владислава Забарського з органами самоуправління суддів, із функціями та діяльністю суду, його історичним становленням.
Під час зустрічі з головою Комітету з питань Федерального положення про адвокатуру в Федеральній нотаріальній палаті Хеннінгом Хюбнером відбулася дискусія стосовно законодавчих повноважень Федерації, судового устрою Німеччини в порівнянні з Україною (про види судочинства, їх інстанційність), а також щодо монополії адвокатури в наданні консультацій із правових питань.
Інформаційне управління Верховної Ради.