Новосілля сільської ради відсвяткували днями у Верхньодніпровському районі. Адже після ремонту Мишурино-Різька сільрада тепер як новенька. На її облаштування з обласного бюджету було виділено понад 275 тисяч гривень. За ці кошти відремонтовано дах будівлі, замінено на енергозберігаючі вікна та двері, замінено електричну проводку та систему опалення, впорядковано прилеглу територію.

— Підтримуючи органи місцевого самоврядування, — наголосив на святі голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод, — ми таким чином створюємо гідні умови для надання адміністративних послуг мешканцям регіону.

Він також нагадав, що Мишурино-Різька громада минулого року як переможець обласного конкурсу проектів та програм виграла грант на ремонт сільського Будинку культури. А цього року на обласний конкурс «Ярмарок ідей» запропонувала проект розвитку зеленого туризму.

Під час робочої поїздки до Верхньодніпровського району голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод також провів особистий прийом громадян у селі Мишурин Ріг. Серед питань, з якими місцеві жителі звернулись до нього, — забезпечення питною водою, завершення реконструкції системи теплопостачання сільського Будинку культури, виконання другого етапу робіт із попередження підтоплення частини села, а також придбання нового шкільного автобуса для Мишурино-Різької середньої школи, адже протяжність населеного пункту становить сім кілометрів. Всі ці питання тепер на особистому контролі голови обласної ради.

Стрічку перерізають голова обласної ради Євген Удод та голова Мишурино-Різької сільради Любов Яківець.

Фото прес-служби обласної ради.