Попри високі врожаї, ціни на сільськогосподарську продукцію у Львові поволі повзуть угору. Цибуля з 1,5 гривні подорожчала до 2, капуста — з 80 копійок до 
1 гривні, морква — з 2 до 2,5 гривні, картопля — з 2 до 2,5.
На м’ясо ціни стабільно високі, хоча в селах почався масовий забій свиней. За кілограм свинини на ринку «Балатон» просять 55—65 гривень, телятини — 45—60, за індика — 100 гривень, курку — 60.
Дешевше на 10 гривень продають польське контрабандне м’ясо, яке стараються видати за українське. Але воно не користується попитом, бо свині вигодувані на біодобавках. З польського м’яса на сковорідці стікає вода.
Дешевше продукти харчування можна придбати на оптовому ринку «Шувар», на який завозять свою продукцію фермери та сільгоспвиробники з усієї України. Порівняно з іншими базарами ціни на 30—40 відсотків нижчі. Але якщо пройти кілька сотень метрів з оптового ринку на верхній «Шувар», картина, як у всьому Львові. Щоправда, дещо менші ціни на ринку «Привокзальний» — на 10—20 відсотків, на який продукти електричками та автобусами підвозять селяни з навколишніх районів.
 
Львів.