У Кам’янець-Подільському районі на Хмельниччині обрали пріоритетним напрямком для всіх закладів освіти створення якнайсприятливіших умов для правильного всебічного фізичного розвитку дітей. А щоб повноцінно розв’язувати оздоровчі, освітні та виховні завдання, намагаються використовувати і традиційні, і нетрадиційні організаційні форми та методи фізичного виховання. 

А ще в районі виховали цілу плеяду чемпіонів України, Європи, світу з різних видів спорту. «Великі перемоги завжди починаються з малих», — любить повторювати великий прихильник спорту Віктор Дорож, начальник відділу сім’ї, молоді та спорту, депутат районної ради (на знімку у колі дітей).
Так, днями колектив Сахкамінського дошкільного навчального закладу «Малятко» провів спортивні змагання серед вихованців садочка «Веселі старти». Їх організували вихователі старшої групи Людмила Нетребова та Тетяна Заплітна. Почесні золоті та срібні медалі дітям вручав Віктор Дорож. У подарунок цьому садочку він привіз нове спортивне обладнання.
Фото Людмили НЕТРЕБОВОЇ.