Запорізькі міліціонери розкрили неординарне вбивство, яке було скоєне кілька тижнів тому. Тоді в парковій зоні обласного центру випадкові перехожі знайшли труп молодого чоловіка з численними ножовими пораненнями. Розшуковими заходами невдовзі вдалося встановити особу потерпілого — ним виявився 25-річний житель Хмельницької області, який працював та мешкав у Дніпропетровську.
Як з’ясували правоохоронці, молодий чоловік постраждав через надмірну любов до сексуальних утіх. У мережі Інтернет, на одному із сайтів, він познайомився з парою співмешканців — дівчиною та хлопцем із Запоріжжя. Саме вони й запропонували йому приїхати до міста та влаштувати на лоні природи інтимні розваги втрьох. Після нетривалих переговорів потерпілий погодився і прибув до Запоріжжя. Трійця ввечері зустрілися в парку імені Пушкіна. Розпочати розваги вирішили з пиятики. Місцевий хлопець пішов у магазин по горілку та закуску, а коли невдовзі повернувся, то побачив, що «дійство» пішло не за сценарієм. Дівчина та гість почали розважатися без його участі. Осліплений люттю, місцевий житель вихопив ніж і накинувся на приїжджого «партнера». Той отримав понад двадцять ударів в область спини та шиї і помер на місці пригоди.
За словами начальника Орджонікідзевського райвідділу міліції Запоріжжя Дмитра Касая, нині підозрюваного в скоэнні злочину затримано. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання.
Запорізька область.